saf sevgilim 

kapat
  1. rober hatemo'nun pek anlamlı (!) sözleri olan şarkısı..

bunlar da o anlamlı sözleri:

üzgünüm üstüste altalta balik istifi bogu$up kendimle bazen seninle
    bir daha bir daha sorduysam dönüp özür dilediysem anlamak zorundayim
    beni kitap gibi evirip chevirip okumadin mi
    ekin ektim hasadimi toplamadin mi
    saf sevgilim dereleri gechtin susuz mu döndün
    dost dedigin arkandan vurdu kalbura döndün
    #990752 (4ever pvd, 13.12.2006 16:51)

© 2008 - uludağ sözlük

saf sevgilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saf sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saf sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okul zilinin imperial march ile calmasi » baslik osurmak » ordu » dmm firat » aysengruda » erkekleri cekici yapan detaylar » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » dunyanin en korkulan taraftari » afyonkarahisar » turk kizlari » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » gullibility » kars » kadi » cocukken yapilan salakliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » rapid share » 99 kosmak » vukuat pepdemir » magic mushroom » hasip ile nasip » odious mortem » rambo » ic camasiri giymeyen insan » taraf » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » mardin » ali baris kurt » nilay dorsa » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci