saf degistirmek 

kapat
  1. bulunmuş olduğu grubu, fikiri, yolu değiştirip, başka bir yola geçmek.
    #295402 (asiti kaçmış kola, 30.05.2006 23:44)
  2. pek kolay kabul edilebilir bir durum değildir. değişimin nedenleri açıkça ve yürekli bir şekilde ortaya konulmadır. ben artik boyleyim dogru yolu buldum demekle geçiştirilebilecek bir durum değildir.
    #295420 (akardia, 30.05.2006 23:48)
  3. genelde cuma namazlarında ön safların sıkışması sonucu meydana gelen boşluğa bi arka saftaki müminin geçmesidir. dinen iyi bişeydir.
    #295424 (arjen robben, 30.05.2006 23:49)
  4. ankara savasi'nda yildirim bayezid'in *, 1. dünya savaşı'nda osmanli'nın *başına gelen durumdur.
    #1091995 (gladio78, 02.01.2007 00:13 ~ 00:15)

© 2008 - uludağ sözlük

saf degistirmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. saf degistirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saf degistirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir okulda yasanabilecek en dumur olay » yin jian » cay » ogretmen maasi » naked bike » sozlukteki izmirli yazarlar » 1502 » gammazlama aparati » andrea palladio » uuserlerin deviantart adresleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games