sado 

kapat
  1. ikinci nesil çaylaktır.*
    (AkreP, 10.07.2006 12:29)
  2. kardeşimdir, aramıza hoşgelmiştir. bu attığın kazığı unutmıcam der. yazarlığa çabucak geçmesini dilerim. bize layık ol bakiyim. yaramazlık yok anlaştık mı?
    (sefertasi, 10.07.2006 22:17 ~ 22:20)
  3. delikanlı yazar furyasına eklenen yeni bir yazarımızdır. ne yazarı ya, kardeşimdir o benim.

aylar sonra gelen edit: kendisi televizyonumu hacılamıştır.nasıl oluyo demeyin, adam resmen çakmak, kalem falan değil televizyon hacıladı. **
    (maksat muhabbet, 11.07.2006 12:44 ~ 19.10.2006 02:40)
  4. sadist midir acaba dedirten nike sahip yazar.
    (God Hates Us All, 11.07.2006 12:45)
  5. daha düne kadar zirvelerde masaya bile oturtulmaz ve dışlanırken birden yazar olup havaya girmiş ayağına basılası yazarımızdır. hoş gelmiş.
    (yasak merve, 11.07.2006 20:48)
  6. (bkz: arap sado)
    (bkz: ağır roman)
    (lazy pigeon, 11.07.2006 20:56)
  7. cekirgemdir,delikanlı yazardır hosgelmistir.
    (karpuzkabugu, 11.07.2006 22:07)
  8. 7 temmuz uludagsozluk fasil zirvesi munasebetiyle yazar olmadan tanıstıgım alkol bunyesine girdikce piste cıkmada gaz vermede usutne olmayan yuzsuz yazar *
    (ozsaycan, 12.07.2006 21:12 ~ 13.07.2006 19:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» i love you » adnan polat » annenin masa ustune birakabilecegi notlar » park » existenz » bilim icin soyunurum » turkiyede tarimsal cokus » dertler benim olsun » cunt cunt gimme more » helezoni » kill for you » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » redd » everything but mine » badehane » gelinlik altina converse giyen zihniyet » galata kulesi » restless heart » bokunda boncuk bulmak » metal gear solid 4 guns of the patriots » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » the joker » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » broo » kotu kizlarla flort rehberi » dolunay » cafe des cafes » faruk ayakkabi » kipa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa