sado mazosizm 

kapat
  1. sadist ve mazosist cinsel davranis örnekleri. sekste aci cekerek doruga ulasmak.
    #749949 (KoPuSh, 17.10.2006 23:59 ~ 26.07.2008 18:12)
  2. sado mazosismden zevk alan fantezi kurbanları.
    #1185546 (berxwedan, 21.01.2007 17:55)
  3. (bkz: ali kırca)
    #1198112 (toromanx, 24.01.2007 05:53)
  4. sekste hem acı vermekten, hem de acı çekmekten hoşlanan kişi.

bir sadistle bir mazoşist bir adaya düşmüş.

acı çekmekten hoşlanan, mazoşist: hadi bana bir tokat vur, hadi, hadi, demiş.
    acı çektirmekten hoşlanan, sadist: hayır, vurmam. demiş.

çok mutlu olmuşlar. günler hep böyle geçmiş.
    sonsuza kadar anlaşıp iyi geçinmişler.
    #3122544 (fotokopini cektir git, 11.03.2008 12:10)

© 2008 - uludağ sözlük

sado mazosizm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sado mazosizm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sado mazosizm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» misland » paramnezi » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » eyleme vurma » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » knife » parapraksi » samimiyet » radyo sol » pablo escobar » ask yakar » sarki isimlerinden mesaj yazmak » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » human blue » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » bas agrisi » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » ekstazi » strategy » varsani » 12 mart 1971 » elbe » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum » disko krali » cetvelle penisin boyunu olcmek » istemedigi halde netten cikmayan insan » engin ceber » glock » sonata arctica