sadizm icin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sadizm
  2. ideal sadizm
  3. cinsel sadizm
  4. sadizm ve mazosizmin mucidi kadindir
  5. sizin icin istikbal olan seyler benim icin mazidir
  6. inanclar icin olmek ve dunya tatlari icin yasamak
  7. kadinlar anlamak icin degil sevmek icin vardir
  8. tavsan korktugu icin kacmaz kactigi icin korkar
  9. benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir adim
  10. insan icin kucuk ama insanlik icin buyuk bir adim

© 2008 - uludağ sözlük

sadizm icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadizm icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadizm icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mikrosefali » aura noir » byegm » arsivci » 2008 abd baskanlik secimleri » discover channel in marmaray belgeseli » burnu havalarda insan » ergenlik cagindaki erkek » mmrna » ugur dundar » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » sol framein irzina gecmek » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » serbetli tatlilar » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bobby tatketcap » skolastik dusunce » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » uludag sozluk ascilik okulu » ernesto che guevara » eyleme vurma » ece temelkuran in nazli ilicak a verdigi ayar » isletme » sherry stringfield » konya dan hindistan dan » 12 ekim » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » gizli bkz yerine normal bkz veren yazar » kolada gecesi yaratiklari