sadistce 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sicaklikla artan sadistce egilimler

© 2008 - uludağ sözlük

sadistce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadistce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadistce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zerrin ozer » the wind that shakes the barley » nazareth » mistik sanrilar » lynyrd » el ele tutusmak istemeyen sevgili » ali kirca » uludagsozluk te eksisozluk ten cok baslik acilmasi » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » ambient » radyo sol » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » ben seni arkadas olarak goruyorum » hayata tutunmaya calismak » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kiyamet » mahalle dugununde salsa yapan cift » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » oligofreni » street fighter 3rd strike » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » sinava giren asistana asik olmak » konfuzyon » gioacchino rossini » baslik entry ve nick uyumu » ask » bu cocuk okumas » the ship song » abberline » insatiable