sadist fanteziler 

kapat
  1. acı çekmek-çektirmek sevişmekse ben de sevişiyorum diyen fantazi özürlünün fantazileridir.

(bkz: sevişirken sevgiliye elektrik vermek)
    #2903431 (cinayetsaati, 27.01.2008 14:22)
  2. lezzetli fantazilerdir;

(bkz: goguslere jelibon taktirmak/#2902623)
    (bkz: adet doneminde seks/#1858537)
    #2903757 (revolter00, 27.01.2008 15:47)
  3. zımparayla masturbasyon yapmak, binanın kolonunu söküp sevgilinin .ötüne sokmak,
    sevgilinin gögsüne kezzap döküp yalamak, sevgilinin agzını burnunu kırıp bes kisiye peskes cekmek vs.
    #2903770 (el matador, 27.01.2008 15:51 ~ 15:54)
  4. (bkz: marquis de sade)

sadistlik denilince akla neden sadece kesmek, kan akıtmak, baglamak gibi seyler gelir anlamam.

oysa; sadist ve mazosistin ilişki şöyledir;
    mazoşistin sadistten isteği şudur; bana aci cektir.
    sadist de şöyle cevap verir; hayiiir...
    #2903824 (Seytanin Fisildadiklari, 27.01.2008 16:06)

© 2008 - uludağ sözlük

sadist fanteziler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sadist fanteziler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadist fanteziler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dilaraa » ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek » karl » osteosit » indie vs metal » yoksul olmek » saatlerce sozlukte takilip bir tane entry girmemek » sarkilara takmis yazarlar » umutsuzlar parki » ergenekon un akp ye muhalif olanlari hedeflemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci