sadirvan mehmet cadiroglu 

kapat
  1. yeni bir yazar...*
    (errein, 19.07.2007 03:52)
  2. gelecegin muhendis adaylarından, süper bir nicke sahip süper yazar. hoşgeldin beşgittin...
    bir de çok pis kuzenizdir kendisiyle, bildiğiniz gibi değil.
    (fingolfin, 19.07.2007 19:26)
  3. yazdıgı senaryolar gercek olsa cok daha fazla eglenebilecegimiz, diyaloglarında yasamak istedigim insan.

kuzeen kuzi...
    (fingolfin, 01.09.2007 20:58)
  4. (bkz: #2263788)

yarıyor mutemadiyen.. hmm siz sozlukculer nasıl diyor... adaslasfjkjfa...
    (fingolfin, 04.09.2007 23:53)
  5. nickini söylediğinde zirvede herkes abi isim değil nick falan dediği hoş insandır. komik muhabbetlere katkısıyla bizi bizlerden almıştır.

(bkz: yaz da bitiyor anasini satiyim zirvesi)
    (markasiz, 09.09.2007 12:07)
  6. ilginç nickiyle zirvede bolca sohbet imkanı bulduğum mühendis adayı yazar.
    hatta yolculuğumuz da beraber geçmiştir, iyidir, iyi...
    hem futbol, hem siyaset, hem de basketbol hakkında bilgisi ile şahsımı daha da memnun etmiş sağlam kişilik.
    bir daha ki zirvelerde sohbetimize kaldığı yerden devam edeceğiz.
    (shunketsu, 09.09.2007 14:06)
  7. hoş muhabbet insanı. müzisyen karakter. * bol bol konuşma imkanı buldum zirvede. daha çok muhabbet ederiz yazarı.
    (dimarzio, 09.09.2007 15:17)
  8. stephan hawking'le ilgili uçuk kaçık fikirleri var bu adamın.
    o anlatmalı, biz dinlemeliyiz.
    (fingolfin, 18.09.2007 21:09 ~ 21:10)
  9. kiyak bir cocuk olmasinin yaninda herdaim katilimci ve ortayolcu olan uzlaşmacı zihniyet sahibi insandir.
    (bu nick tam yirmi bir harf, 10.10.2007 14:44)
  10. gecen gun felsefe tartısırken, dogruluk ve iyiliği tartısma asamasında sokratesvari sordugum her soruya, "evet oyledir", "he balım", "canımsın kocer" tarzı sallabas yanıtlar verdigi için sinirlendim, çaldım kalemi duvara. ofkemi de kalemin murekkebi gibi yaydım.
    (fingolfin, 12.10.2007 01:30)

© 2008 - uludağ sözlük

sadirvan mehmet cadiroglu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» at basi gitmek » seri eksi oy veren ibne » the godfather » mustafa ekinci » igrenc basliklar » bez converse » etzel » sinerji » bir saire yazmadigi siiri yamamak » cepki » senin yiyecegin bok benim kicimin agzinda duruyor » king arthur » klarinet » basbakan i protesto eden ciftci » complicated » sayin erdogan a en icten tesekkurlerimle » baskasiyla ugrasmayip kendiyle ugrasan masum koylu » merakli melahat » turna sosyal arastirma grubu » tufarganli asik abbas » eski sevgilinin cenazesine gitmek » kalecik » en begenilen yazar nickleri » damin dibindeki saksagan » kendini bir bok sanmak » ahmet necdet sezer » degil mi ki » tarsus » pilonidal sinus » kosla » turk » beyaz kulotlu corap » sozlukculerin last fm sayfalari » durum cubugu » sozlukteki ibneler » sigarayla asansore binenler » the swordsmen » hic gostermiyorsun » kulfet » crazy » bir boka benzemeyen minimal siir » tek turkiye » muzeyyen senar » farkinda olmadan 00 00 da entry girmek » abaza mehmet pasa » sevgilinin kokusu » till » yerli erotik dizi ismi onerileri » fox tv de surekli bez bebek in gosterilmesi » alexandre aja a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa