sadik senel 

kapat
  1. bursa erkek lisesi hayvanat bahçesi'nin en heybetli sakini.
    #343523 (karanlikta, 13.06.2006 23:29)

© 2008 - uludağ sözlük

sadik senel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadik senel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadik senel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» miyehdiyznak » tatarlardan nefret eden rus edebiyati sevdalisi » nazim hikmet ran » daniel gonzalez guiza » metris » 3rd movement cadenza » renegades of funk » death race » diferansiyel denklemler » cicekli koy » eski sevgilinin intihar mektubu » acid death » high end » tikicanlar cezaevi » kopush fm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nadia camukova » simultannozi » tarik ziya ekinci » hipokinezi » mmrna » kaybetme kusaginda kemalizm » rockbursa » gunahim ol benim » altay ozerk cumhuriyeti » katapleksi » is kadini sacmaligi » turklerden nefret etmek » iran da kadin olmak » kelime salatasi » che