sadeness 

kapat
  1. halkımızın kilise müziği diye tanımlandırdığı insanı çoşturan ezgiler topluluğu..
    #21402 (baudelaire, 17.01.2006 18:36)
  2. enigma'nın 1990 yılında çıkarmış olduğu MCMXC a.d. albümünde yer alan, dinsel müzikle erotizmi harmanlamış ve bu sebepten kiliseden veto yemiş şarkıdır (aslında albüm ve grup komple kiliseden veto yemiştir.)

"Find Love" parçasıyla birleştirilmiş, "Principles Of Lust" isimli versiyonuda mevcuttur...
    #2961737 (ayyash07, 06.02.2008 20:18)
  3. http://video.eksenim.myne...uya/enigma_sadness/23193/

18 yaşında olmasına ragmen hala taş gibi duran şarkı. ulan bi şarkı hiç mi eskimez pehhh.

EDiT: SEOVi begenmedi bu şarkıyı. kilise gibi aforoz etti canım benim. tamam sana ajdardan nane nane yı yollıyacam.
    #3532234 (nukleerella, 13.06.2008 09:52 ~ 09:58)

© 2008 - uludağ sözlük

sadeness başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sadeness ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadeness nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ucun besin hesabini yapan sevgili » 19 30 saniye » tanrinin zenci olma ihtimali » 1696 » ubersoldat » nicko mcbrain » 1678 » pakize suda nin sezen aksu ya verdigi ayar » radyo fenomen » bernie mac a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games