sadece 

kapat
  1. bir müslüm baba parçası.

Bir kere halimi sordun mu benim
    Habersiz gönlüme girdin sadece
    Yedi kat ellerden farkın ne senin
    Uzaktan uzağa gördün sadece

Kör olsun bu aşkın gözü kör olsun
    Bu sevda oyunu artık son bulsun
    Hayırsız sevgili sen nasıl kulsun
    Arayıp beni mi buldun sadece

Geceler boyunca hep ben ağladım
    Bir damla sevgiyi hep ben aradım
    Çok sevildin ama seven olmadın
    Seni sevdiğime güldün sadece
    (palta, 15.02.2006 10:59)
  2. "yalnızca" anlamına gelen kelime.
    (asiti kaçmış kola, 18.05.2006 21:19)
  3. "sade bir biçimde" anlamındaki zarf.
    (tatasoy, 18.05.2006 21:20)
  4. önemli bir açıklama yapılırken yerinde kullanıldığında inandırıcılığı arttıran bir kelime.
    (snop, 18.05.2006 21:46 ~ 21:47)
  5. sadece* şeklinde de nick alınabilecek olan ve bir kaç anlam ihtiva edebilen kelime.
    (o h a, 05.11.2006 17:46 ~ 17:47)
  6. muslum gurses albümü.
    1.sadece
    2.ne yeşili ne siyahı
    3.gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
    4.yaşadın da ne gördün
    5.aci yillar
    6.veda et yeter
    7.neden böyle olduk
    8.müptelayı tabip
    9.istemem
    10.ay beyaz deniz mavi
    (darkness nights, 05.04.2007 21:48)
  7. dinlenebilecek en güzel muslum gurses şarkılarından biridir; ama bu şarkıyı bilmeyen çoğu kişinin yaklaşımı 'ehh kıro müziği.. dinlenir mi bu?' şeklinde tamamen önyargılar üzerine kurulmuş olur...kazın ayağı öyle değil işte..
    (kuvass, 24.10.2007 19:59)
  8. yalnızcılığı, tekliği ve tekilliği bilen kelime. iddialıdır. seçimler söz konusudur hayattaki gibi. yenik düşmüşlükten kurtulmak için niyet belirtir ve istek. sütlü dondurma kıvamında bir istek. huzuru, belasızlığı istemek. ama ya hep ya hiççilik.
    bilinmeyen bir yüz ifadesi..
    ve bir bencillik..
    yıkar ya da hayata döndürür, yarına dilenmiş bir dilektir sadece.
    (farah, 27.01.2008 05:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» igrenc basliklar » kahve dunyasi » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » babalarin western film izleme sevdasi » kirik yelken » donme » saeglopur » ceng » ali pasa camii » what a feeling » inler ve cinler » yaran yanlis okumalar » yurtdisinda yasamak » hale caneroglu » circus » cikolata bagimliligi » 1594 » ergun poyraz » scorched earth » zordur kopruleri yakmak » gunduz yolculugu » deatly » boris leonidovic pasternak » rosa luxemburg » yurtici kargo » adana kalesi » killik » aclik kader olamaz » spread your wings a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa