sadece yaziliomus abi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sadece
  2. sadece 5 e bas
  3. sadece o
  4. sadece ve sadece
  5. sadece iki ay once
  6. sade ve sadece
  7. ben sadece bakmistim
  8. sadece kaan
  9. biz sadece arkadasiz
  10. gulumse sen sadece

© 2008 - uludağ sözlük

sadece yaziliomus abi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sadece yaziliomus abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadece yaziliomus abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayaller aleminin krali ya da cesi » kabadayi » tabu diyaloglari » mustafa kemal ataturk » hep onun icin » ksilem » sozlugun bekleme odasina donmesi » bill wennington » the wizard of oz » silent hill a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci