sadece yazari ilgilendiren entry 

1. örneğin bu başlık altında ''saçma sapan bir başlık'' türünde bir yorum yazdığınızda oluşacak durumdur. üstelik sizin bu yorumunuza birden fazla artı oy almanızda aslında sadece sizin değil, sizin dışınızdaki insanlarında bu entry e katıldığı anlamına gelmez, yani insanların size artı puanı vermesi bu entry'nin o insanlarıda ilgilendirdiği anlamına gelmez. o artı puanı veren insanlar yanlışlıkla artı vermiş olabilirler ve hatta bu tur entry'ler modlar tarafından silinme sebebi olarak gosterilen entrylerdir.
    #1190983 (murat 131ini satan erdener abi, 22.01.2007 20:14 ~ 20:18)
  2. (bkz: subjektif entry)
    #1190988 (kutupsal form, 22.01.2007 20:15)
  3. silinecek olan entrydir.
    #1190992 (pammuk, 22.01.2007 20:15)
  4. hepimiz yazar ız.
    #1190996 (whynot, 22.01.2007 20:16)

© 2008 - uludağ sözlük

sadece yazari ilgilendiren entry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadece yazari ilgilendiren entry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadece yazari ilgilendiren entry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgiyle ilgili baslik acanlari damda sitmek » zall bana server bul lan allahsiz » gece evden gelen garip sesler » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » duygusal birliktelik olmadan cinsel iliski » hbb tv » birinci batarya » carlos vela » blue card » ihtimal » 2008 abd baskanlik secimleri » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » postpartum psikozu » phylum » radyo limon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » haldun taner sahnesi onu » eros » dingil » yemek yemeyince karnim acikiyor » lanetlizeynep » are you there » nadia camukova » heroes » antidepresan » basgoz etmek » bekledikce guzellesen seyler » red right hand » varsani » istanbul a donmek