sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar 

kapat
  1. diziler, filmler. bunlar sadece dikkat çekmek ve entel takınmak için hergün dvd izleyip, bilgi depolayıp, çevrelerine entel görünmek isteyen tiplerdir. erkekleri türk futbolundan haz etmez, kızları türk dizilerinden. konuştukları konu sadece dizidir, filmdir, ecnebilerin çüküdür, bokudur. konuşma aralarına da bildiğiniz üzere yes, ok, yeepp ulan gibi saftirik şeylerde ekler, aksanlı bir de. bildiğin entel dandik işte.
    #3720440 (www wwwwwwwwww www, 25.07.2008 20:48)
  2. insanlıktan çıkmış insanlardır.
    lost izlerler, south park izlerler falan filan işte.
    #3720449 (ankaragucluler saraba dustuler, 25.07.2008 20:50)
  3. cok sey kaciran insanlardir.

bir kac ornek;
    (bkz: ajdar)
    (bkz: carkifelek)
    (bkz: sabah sabah seda sayan)
    #3720503 (vilisipidist, 25.07.2008 21:01)
  4. avrupa yakası, yaprak dökümü binbir gece, bez bebek gibi seviyeli, kaliteli ve müstesna(!) dizileri izlemeyip cnbc-e izleyen entel pis kaka insanlardır!!!
    #3720596 (bedevix, 25.07.2008 21:17)
  5. e2, cnbc-e, tnt arasında mekik dokuyan insanlardır . arada çaktırmadan flash tv'de gerçek kesit'i de izlerler ama hemen kapatırlar.*
    #3720651 (bugsbunny, 25.07.2008 21:27)
  6. sahin k dan once, sahin k dan sonra diye ikiye ayrılan entel kişilerdir bunlar.
    #3720680 (the sakird, 25.07.2008 21:33)
  7. siz adam gibi program yaptınızda biz mi izlemedik cümlesini söyleyen insanlardır. bizim ülkemizde programın bir ölçüsü olmamasının sebebidir. ya tam cıvık böyle ele ayağa bulaşan bir program yapılır ya da insanı kasım kasım kasan, yatarak izleyince ayıp mı ettim lan düşüncesine sokan programlar yapılır. (bkz: urfa da oxford vardi da ben mi okumadim)
    #3720764 (meksikaliyarimekmek, 25.07.2008 21:45)
  8. türk işi izlenecek yapım sayısı iki elin parmaklarını geçmediği için kaliteyi dışarda bulan insanlardır.
    #3720792 (brian o conner, 25.07.2008 21:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili » otoerotikasfiksi » black tooth » fatih keskin » eski sevgili » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » page down » maimonides » ciplaklar kampi uyari levhalari » in brudges » kasimda zirve baskadir zirvesi » karisina kahvalti hazirlayan erkek » metin 2 » bakirkoy » konusmadan sacmalayabilen insan modeli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » toplumda hic falsosu olmayan insan » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » luxury boutique hotel » carlos vela » bana felsefe yapma ne olur » wyler » eski sevgiliyi unutmak icin lambada yapmak » amacsiz kalmak » nothing else matters » farmakokinetik » burhan altintop lost ta oynasin » bazi fakultelerin daha erken acilmasi » duran toplarin usta ismi sabri