sadece video da goruluyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. video barbam et pallium philosophum nondum video
  2. video sitelerine erotik video yollayanlar
  3. barbam video sed philosophum non video
  4. video
  5. video cv
  6. video gag
  7. video lig
  8. video downloadhelper
  9. video editing
  10. video on demand

© 2008 - uludağ sözlük

sadece video da goruluyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadece video da goruluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadece video da goruluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uc bes kisi » 2008 krizini islam ulkelerinin tetikledigi iddiasi » muratti » ritmik jimnastik dunya kupasini izlerken 31 cekmek » tiris » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » benim hemen evlenmem lazim baba » anton szandor lavey » mulayim » paranoya » cocuklarin aglarken vites artirmasi » bakir kazan » telepati » opioid » eski sevgiliye takmis yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » uyku felci » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » apostasy » toby marks » ekopraksi » ordo » 45 inci antalya altin portakal film festivali » bosna hersek milli futbol takimi » izan etmek » koprofili » zerrin ozer » duellonun kurallari » faik turun