sadece filmi izleyenler anlamislardir herhalde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. makinayi izleyenler bilir
  2. herhalde
  3. kepce gorunce toplanip saatlerce izleyenler
  4. muzik dinlemek icin kral tv izleyenler
  5. ben olmem herhalde
  6. millet kavga ederken oturup onlari izleyenler
  7. bayrama gelemezsin herhalde
  8. ironi yaptin herhalde
  9. herhalde galiba sanirsam
  10. herhalde laiklige aykiri degildir degil mi

© 2008 - uludağ sözlük

sadece filmi izleyenler anlamislardir herhalde başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sadece filmi izleyenler anlamislardir herhalde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadece filmi izleyenler anlamislardir herhalde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adres cubugu » golgede ve guneste futbol » flex » chuck » erken secim » cekingen yazar » 4st 7lb » kizlara olm ve haci diye hitap eden erkek » dexter s laboratory » calisma hayati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci