sadece eti urunlerini tuketmek 

kapat
  1. laikliğin yılmaz savunucusu olmak demektir!. şeriatçılara para kazandırmamaktır,her yenen ülker kremalı bisküvi, yeni bir derviş mehmet yetişmesi demektir. ama çizi yiyebilirsiniz,onu yeyince laikliğe zarar gelmiyor.

(bkz: bisküvi laikçileri)
    #2739918 (imhotep, 24.12.2007 16:11)
  2. (bkz: polemiği yaratıyorum keyfime bakıyorum)
    #2739933 (madmadam, 24.12.2007 16:15)
  3. tercih meselesidir. ancak ülker ürünleri yememekte büyük kayıptır. olan ülker'e değil yemeyen kişiye olur. koca ülker tek bir ürün satmasa batmaz satsa da dünya devi olmaz.
    ayrıca (bkz: polemik)
    #2739946 (bozuk turntable sahibi dj, 24.12.2007 16:17)
  4. yanlış anlaşılan olgudur. elbette burda kimse sadece eti ürünlerini tüketmiyor. rastgele bakınıza basınca karşınıza çıkan ekranda 3 tane eti ürünü görünce 'aaa dur ben şunlar hakkinda yorum yazayım' diyorsun. buraya kadar her şey normal. bundan sonra sözlüğe katkım olsun diye ürün entry si girmeye başlıyorsun ve olan oluyor. reklam yapıyorsun a geliyor olay. bugün eti entry si giren uuser yarın ülker, ondan sonraki gün dia ürünlerine* **, bir gün bir başka ürüne * entry girebilir diye düşünmek lazım. olayın bir başka anlaşılmayan tarafı olayın laikliği savunmaya nerden getirildiğidir.

ayrıca diğerlerini anlarım da eti negro ya biraz saygı be.
    (bkz: seri ekşi oy veren ibne)
    #2739976 (notrinova, 24.12.2007 16:26 ~ 16:37)
  5. gayet varolan durumdur. zira eti fanatikleri yoksa eti'nin yaptığı taklit bisküvileri yazdığım entrylerime kim eksi veriyor bu kadar? hadi geçtim beni kandırdın da kendini neden kandırırsın be adam?
    #2740007 (yavuzum, 24.12.2007 16:33)
  6. yemişim eti'yi de ülker'i de, işi siyasetten çıkardığın vakit; elinde ülker'le alakalı ne kalıyor allahasen?
    her 3 ürününden 2'si taklit. tutulma sebebi ne? aşağı yukarı 4 kat ucuza satılmaları. ha buradan yine siyasete bağlayanı bağlarım balıkçı düğümüyle, sıkıntı değil.. işin bok kokan yanı; hep aynı dalavere lan, hep aynı..
    #2740037 (tuzluksuz hiyara kosan, 24.12.2007 16:38)
  7. (bkz: ölmeden önce yapılan saçma davranışlar)
    #2740059 (iktidarsiz jigolo, 24.12.2007 16:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sadece eti urunlerini tuketmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadece eti urunlerini tuketmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadece eti urunlerini tuketmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sadece eti urunlerini tuketmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.