sadece bkz lardan olusan entry 

kapat
  1. **
    muhtemelen cümle kurmayı beceremeyen ya da bununla uğraşacak zamanı olmayan veyahut üşengeç olan yazarın başlık hakkında yaptığı bir kaç saniyelik beyin fırtınası sonrasında edindiği bir kaç kelime grubunu ard arda bkz. vermesi sonucu ortaya çıkan entry.

misal;

başlık: x*** y*dir

entry:

(bkz: olur mu öyle şeeey)
    (bkz: x e kurban olmak)
    (bkz: x in bilmemne olması)
    (bkz: x sensin y de sana girsin)
    (bkz: daha gider bu)

daha gider bu.
    #1616373 (aetheka, 07.05.2007 02:28)
  2. (#1474024) biraz oyuncul, benzer ama farklı bir versiyon için...
    #1652327 (ditty, 17.05.2007 01:05)
  3. (#1652330)
    #1652343 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 17.05.2007 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

sadece bkz lardan olusan entry başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadece bkz lardan olusan entry ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadece bkz lardan olusan entry nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fm 2009 deki yetenekler » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » asik miyiz » her zaman online olan caylak » bu son olsun » sol frame » komedi dukkani » muz kokulu sampuan » bir kere bile bira icmemis insan » the dive from clausen s pier » turkiye ye yatirimlarinizi artirin » pamuk eller butona » gotumuzde ergenekon parmagi » autumnblaze » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bilinc » tutunamayanlardan » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » transseksuel guzellik yarismasi » zamana ve mekana gore degisen seyler » avt » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » beni al » benjcev » burak ile levent » don demeyi unuttum » emekli travesti » hayatta kendine ait tek dogrusu olmayan insan » mr self destruct » kreator