sadece benim bildigim 5tane 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim bildigim dis macunu sensodyne dir
  2. ben bunu sadece benim annem soyluyor sanirdim
  3. bir bildigim var
  4. butun bildigim
  5. bildigim insanlar
  6. bildigim bir sarki var
  7. tek bildigim her seyi bildigimdir
  8. dost bildigim ele dondu
  9. bildigim tek sey hicbir sey bilmedigimdir
  10. bildigim her seyi polise anlattim

© 2008 - uludağ sözlük

sadece benim bildigim 5tane başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sadece benim bildigim 5tane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadece benim bildigim 5tane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adnan senses ile doldur be meyhaneci revolutions » ozge ozkan » ankara » tracy lamar mcgrady junior » kid a diaries » arkadasin olmesi » galatasaray » zelle » findik ile fistik arasindaki farklar » davut dursun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci