sade ve sadece 

kapat
  1. hiçbir şekilde kendisinden başka olmayan.
    #2709639 (asi, 17.12.2007 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

sade ve sadece başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sade ve sadece ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sade ve sadece nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » 4 ekim 2008 antalyaspor gaziantepspor maci » cok konusan kadin » ahiret » laz nufus artisinin onlenmesi » super mario nun cocuklarina isim onerileri » zeki kayahan coskun » banu guven » serhat » gsg 9 » oldu gozlerim doldu » rustu recber » uzak » oyle kalakalmak » abdullah gul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » kac yil oldu » yanmisim sonmusum ben » skor yazari » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » knut » elnino1907 » roman pavlyuchenko » cebit bilisim eurasia 2008 » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » baslik yok » en guvenilir kurum tsk dir geyigi » hasan sas » sunni » edip sharabi