sade makarna 

kapat
  1. Salcasiz , peynirsiz , kiymasiz bir makarna türü... Sade`dende anlasilacagi üzere tatsiz tutsuz birseydir...
    (CitLemBiK, 20.12.2006 05:21)
  2. dördüncü nesil* yazar. henüz 21 entrysi varmış, hoşgelmiş.
    (sosyalpenguen, 20.10.2007 16:47)
  3. 4. nesil yeni yazarlarımızdandır ayrıca 4yıllık dostum, kardesimdir kendisi, daha uzun yıllarda dostlugunu paylasmak istedigim insandır.*
    (arka plan, 21.10.2007 13:32)
  4. hoşgelmiş yazarı...
    (devrim, 21.10.2007 14:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaran facebook gruplari » yapilmis en aptalca dalginlik » agaclarla konusmak » altinozu nun tarihi eserleri » derken bosalma » avrupa yakasi dursun » minik mavi balina » turkiye de argo muhendisi olmak » kahveyle olay yerine gelen hollywood polisleri » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » alternatif kralice elizabeth kriterleri » lise aski » hamdi bey vs jacop » bad day on the block » dolmabahce sarayi » amy lee » welcome home sanitarium » mizikci baykal » nihat dogan was here » engeller yasamimizi kolaylastirmaya bir firsattir » isitme engelliler icin seks filmi » kozalak abi » zihin kirliligi » yumurtalik in tarihi eserleri » lady diana nin esrarengiz olumu » sait faik hikaye armagani » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » ryan gosling » maurice williams a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa