sadakatci 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sada
  2. hos sada
  3. buma sada
  4. sada jacobson
  5. baki kalan bu kubbede bir hos sada imis

© 2008 - uludağ sözlük

sadakatci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sadakatci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sadakatci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fazil say » gecee » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » nickimicinotuzharfgerekiyormus » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » arog » kablo internet » canimin canani » 999 tane ozel mesaji olan yazar » sarmasik » cagatay » yalnizligin anlasildigi anlar » joker da » jeff buckley » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ale » sozluk yazarlarinin itiraflari » minik mavi balina » pkk saldirilari sonrasi kurtcu kekolarin yokolmasi » bavulunu toplayan dede » fortunate » lumpen rap » ertugrul saglam in harcanmasi » preces meae » kars fen lisesi » arabayi kadin gibi park etmek » yazik » metin fidan » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » deniz feneri almanya dan bana ne