sacmaliyorum 

kapat
  1. özcan deniz'in yeni albümü hediye'deki ikinci güzel şarkıdır.hafif slow hafiften dalgalı, saçmalamayı güzel özetleyen dinlenesi bir parça.
    #1803069 (aRwEn aSya, 22.06.2007 00:02)
  2. sac malanmaz, taranir. tarzi igrenc espirilerin oncu cumlesi.
    #1803119 (splinter, 22.06.2007 00:08)
  3. 'her zamanki halin! biz alıştık artık!' diye cevap verilesi söz.**
    #1803177 (tazmaniann, 22.06.2007 00:17 ~ 00:19)

© 2008 - uludağ sözlük

sacmaliyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmaliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmaliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » yabancica » loy loy » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » fight club izleyip vur bana diyen mal » feather geranium » radyo uludag » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » kadinlarin gezmeye bayilmasi » fc nitra » kopya cekip helallik isteyen kiz » ultima online » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » mulayim » revenge » gunumuz futbol ilkeleri » sozlukten kiz kaldirmak » degeneration » demirhindi » dunyanin en iyi rock grubu » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » birak ya hu » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » hamisine nanay piy piy kaymak » passage to the reaper