sacmaliyorum oyleyse artilayin 

kapat
  1. * sözlüğün son haftalarda geldiği duruma yani mahmut koşturmaların , giydiği pantolonun poposunda x yazan kızların, birbirinden acaip sosyal tespitlerin sol framei işgal etmesine bir de üstüne üstlük yazarlarca artı oylanmasına itiraz eden bünyenin uktesi.
    #2359330 (dancerinthedark, 22.09.2007 08:49)

© 2008 - uludağ sözlük

sacmaliyorum oyleyse artilayin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmaliyorum oyleyse artilayin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmaliyorum oyleyse artilayin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » hemfuckirhemsuurlutospaga » pile » acliktan aglamak » beholderr » voksne mennesker » milk cup » mustafa denizli » turkcell in odedigi reklam ucreti » yazarlarin aslinda demek istedikleri » bu yaz ben cok degistim » antu com » moldovya » nokia n70 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kizlarin otobusteki cam kenari sevdasi » schenardi » bu ask beni yorar » immanuel tolstoyevski » rename » fernando alonso » trt nin irib le girdigi is birligi » konya » ettore messina » exodus » 12 ekim 2008 uds sinavi » rui jordao » uefa » magic mushroom » bir desti izdivac jurisi olarak james ford