sacmaliyorum mutemadiyen 

1. ne söylerse söylesin kendini saçmalamaktan alamayan yazar sözü..
    sebebi yüksek ateş, sarhoşluk, düşük ıq olabilen hezeyan durumu...
    #51047 (ferrole, 03.02.2006 15:18)
  2. kişinin kendini bilmesine güzel örnek teskil edecek söz öbeği.
    #256904 (montajelemani, 18.05.2006 14:26)
  3. o saçmalayandan bi tane de burda var dediğim ifade cümlesi. (bkz: beni de aranıza alın)
    #256947 (ya bi sus yaaaaa, 18.05.2006 14:34)
  4. çok güzel olduğunu düşündüğüm bir yaşam modeli...
    #257164 (pafküf, 18.05.2006 15:12)
  5. oynatmaya az kalınca yapılacak eylemleri ifşa eder
    (bkz: oynatmaya az kaldı)
    #257168 (AkreP, 18.05.2006 15:13)
  6. (bkz: mütemadiyen)
    #1416122 (kisisel ileti, 15.03.2007 23:52)

© 2008 - uludağ sözlük

sacmaliyorum mutemadiyen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmaliyorum mutemadiyen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmaliyorum mutemadiyen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serap saglar » ridvan dilmen » jay z » basliklari yanlis okumak » kinis » dr pepper » turkculuk » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » michael skibbe » gultekin avci » inci kerestecioglu » facebook ta ulkenin basbakanina hakaret etmek » yusuf guney » sir isaac » fesat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yuhalamak » aziz baskanin alin bunu demesi » posof » fenerbahce de teknik direktor olmak » ahmet yildiz olmedi » 4 agustos » soyunma odasina inen yonetici » sol dusuncenin arkasina saklanan teroristler » parayi bulunca nick degistirmek » 52 bin kisi nasil susturulur » skor yazari » yardirmak » moderator olma teklifini reddetmek » hile i seriyye » baslik entry sayisi uyumu