sacmalayayim derken sicmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. osurayim derken sicmak
  2. genelleme yapayim derken sicmak
  3. tespit yapacagim derken sicmak
  4. baslik acayim derken sicmak
  5. konu saptirayim derken sicmak
  6. hazmedemiyorum sacmalayayim bari
  7. derken
  8. ben mi derken
  9. derken bosalma
  10. sen gibi derken

© 2008 - uludağ sözlük

sacmalayayim derken sicmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmalayayim derken sicmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmalayayim derken sicmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» katapleksi » ayrimci baslik acip ozgurluklerden dem vurmak » elmali » bu masada 32 kral 62 cumhurbaskani var » sacriter » agoni » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » son iyi oylanan entryleri » devlet memuru » volkan demirel » 2014 dunya kupasi » yurtseven kardeslerin en kucuu » maslak opet » jitem » yandan cevap » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metamorfoz » 2008 japonya gp » lukas podolski » bir cift turna » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » mustafa karasu » emniyet kemeri » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » lemon64 com » ideal kadin » ataturk u abartmak » ideal penis boyu » mine g kirikkanat » fonksiyon » afro sacli tatar