sacmalayan yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. aptal bkz vererek sacmalayan yazar
  2. ayari yedikce sacmalayan yazar
  3. yazacak bir seyi kalmayinca sacmalayan yazar
  4. duzeltme yaparken dudut yazarak sacmalayan yazar
  5. sacmalayan
  6. turkiye de sacmalayan sacmalayana
  7. kendine has sacmalayan insan
  8. bosluktan dolayi sacmalayan kiz
  9. sahnede sacmalayan sarkici
  10. kriz aninda sacmalayan idareciler

© 2008 - uludağ sözlük

sacmalayan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmalayan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmalayan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » alwayssleepy » grimas » telefonda nasilsiniz diye sormak » anket yaptim mutlu oldum » respect my authority » 1905 » noesis » windows un isim haklarini pakpen e satmasi » herry » tukenme » histeri » robert garcia » bir turk olarak kurtlere soruyorum » barlar sokagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » introjekt » ramallah » herkes evine » youtube vs akp » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » kosullu sevgi » cigulinin de aslinda icimizden biri oldugu gercegi » solcu » izmir sevgisi » durduk yere tersleyen ariza kadin » sharon isbin » mental retardasyon » sanrisal bozukluk » dua eden eller » haluk bilginer