sacmalarken sacmaladigini farketmek 

1. anlattıklarını onaylatmak için dinleyen kişiye baktığında dinleyici de ona bön bön bakıyorsa meydana gelen durumdur. bir anlık duraksama ve tedirginlik görülür. sonra hiç bişey olmamış gibi mekan terk edilir ya da kafa başka yöne çevrilir laf karıştıracak bişeyler düşünülür.
    *
    #3615801 (okeyin aranan dorduncusu, 03.07.2008 21:43)
  2. korkunçtur. insan saçmaladığını asla fark etmemelidir. o zaman güzeldir saçmalamak. saçmalamak bir coşku, bir gönül hezeyanıdır. saçmalamaktır ki; bizlere sevmeyi öğreten, anamız, babamız, bacımız, gardaşımız oluveren, en sevdiğimizdir. en birinci olmuştur saçmalamak.
    #3703305 (sonika, 22.07.2008 17:59)
  3. uzun süre uykusuz kaldığınızda başınıza sık sık gelen durum, öyle bir an gelir ki saçmaladığınızı bile bile susamazsınız dejavu yaşamak kadar pis bir duygudur.
    #3703348 (fehimsiz ekmek, 22.07.2008 18:08)
  4. "fark etmek" in ayrı yazıldığını farketmek gibi bir şey olsa gerek. parketmek. evet. park. hmm.
    #3703353 (vanti lator, 22.07.2008 18:09)
  5. sacmaladıgının farkına varıp sacmalamaya devam etmektir. içten içe 'eyvah napıyorum ben' dersin. ama ne care basladın bi kere sacma da olsa sonunu getirmek zorundasındır. elini ayagını nereye koyacagını bılemezsin. atesler içinde yanarsın. kızarıp bozarırsın. dedim ya eyvah dersin ama iş işten coktan gecmiştir.
    #3703461 (ivyy, 22.07.2008 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

sacmalarken sacmaladigini farketmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sacmalarken sacmaladigini farketmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmalarken sacmaladigini farketmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radiohead » the office » 2000 » zerdaliler » sinyal isleme » sozluge girerken cia sayfasinin acilmasi » saclarin kel olmasi » yk » belirsiz iliski » babam hicbir zaman beni anlamadi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games