sacmalama kuzen 

kapat
  1. ginobili burunlu kuzen balki nin kuzen larry ye sık sık söylediği şey. fakat bunu söylerken eli de söyle bir sallamak lazım ki aslına benzer olsun.

dublajlısının orijinali aşağı-yukarı şu şekildedir: saççççmalama kuzennn!

(bkz: perfect stangers)
    #1931570 (zarth vader, 14.07.2007 12:52)
  2. sol frame'de görüp gülümsememe ve çooook eskilere gitmeme sebep olan kuzen balki cümlesi.
    #1931578 (dancerinthedark, 14.07.2007 12:53)
  3. bi aralar mehmet ali erbil'li tatli kaciklar dizisinde geçen, araklamanın gözüne su kaçırdığımızı kanıtlayan yıllar öncesinin en büyük geyiklerinden...
    #1931608 (PhyXiuS, 14.07.2007 12:57 ~ 23.07.2007 10:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sacmalama kuzen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmalama kuzen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmalama kuzen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarumar » agir abi » turk kizlari » yalardag » threads » gelecegin bi yuzyil sonrasi » ergenekonu savunuyorum mutluyum » voyage au centre de la terre » tanri » birbirine benzeyen unluler » arka mahalle » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » golge haramileri » universiteye otobusle giden insan » dopamin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben bu yaziyi sana yazdim » cek git bebegim » eskimolar turk mu sorunsali » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » jean amerika nin salvaridir » tayfun candan » cunku esegin zikinden dolayi » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » ukteyi artilayan zihniyet » aman heri » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » jay cutler » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » alisamadim