sacmalama hakkimi kullaniyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yok ben telsim kullaniyorum
  2. dinimi seviyorum cunku onu kullaniyorum
  3. internet kullaniyorum demekten utanmak
  4. gol yerim ama neyseki rexona kullaniyorum
  5. internet kullaniyorum ancak msn kullanmiyorum
  6. dunyanin en pahali benzinini kullaniyorum
  7. dinci degilim oyleyse uyusturucu kullaniyorum
  8. mesai saatleri disinda sigara kullaniyorum
  9. bir terim ogrendim cumle icinde kullaniyorum
  10. naber deyince prima kullaniyorum diyen insan

© 2008 - uludağ sözlük

sacmalama hakkimi kullaniyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmalama hakkimi kullaniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmalama hakkimi kullaniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakliyiz kazanacagiz » emniyet kemeri » identifikasyon » libido azalmasi » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » tromboanjitis obliterans » ekopraksi » www wwwwwwwwww www » hatunbank » nissan qashqai » metal faust » hellboy 2 the golden army » tembellik » yaran msn nickleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapali olup okula girerken basini acan kiz » kule bar » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » somatopaknozi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » duygusuz kiz » serhan acar » alucard » eh iste » unutulan yillar » demostrasyon » ofidofobi » hasan bulent kahraman » isletme » the way i am