sacmaladim galiba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. galiba
  2. yapamiycam galiba
  3. kor oldum galiba
  4. gazin var galiba
  5. asabisin galiba
  6. tozuttum galiba
  7. ben yeniyim galiba
  8. asigim galiba
  9. galiba ben sanatciyim
  10. galiba hamileyim

© 2008 - uludağ sözlük

sacmaladim galiba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmaladim galiba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmaladim galiba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» garip yemek zevkleri » tasarruflu ampul » blogger » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » light » starbucks » endise » bebek okan » lost control » saipsiz in recep ivedik taklidi » sevgilinin e mail sifresi » resmi nikah » a shot at love with tila tequila » kurdish rebels » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » denizcilik isletmeleri yoneticisi » piiminaki » zarkava » yazik » dudak yolmak » pulemjot kalashnikova » altaik dil ailesi » tutunup kendime » kahverengi kusak » biz ettik sen etme lucescu » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » avrupa nin kuslari » unut gitsin