sacmaladiginin farkinda olmayanlar 

kapat
  1. bir konuda bilgi sahibi olmadan fikir beyan edenler yahut cahillik ve tecrubesizlikten kaynaklı "ehehe komik olayım şu cümleyi gelip sözlüğe yazayım ahaha cok komikim ben" triplerindeki, egemen ideolojinin ve toplum baskısının kurbanı olmuş insanlardır.
    keşke sadece sözlüklerde karşılaşsak böyleleriyle dedirtiyor insana; fakat her yerde ot gibi bitmeye başladılar.
    #3881513 (dus pesinde dus pesime, 28.08.2008 11:03)
  2. örneğin, izmir li kizlara kasar diyen zihniyete sahip olanlardır.. sağdan soldan aldıkları duyumlarla konuşurlar, konuşurlar, konuşurlar.. can sıkarlar..

çözüm mü?
    (bkz: meşe odunu)
    #3881529 (Luthor, 28.08.2008 11:07)
  3. facebook'ta bir grup veya olsa da şaşırmam.

(bkz: sacmaladiginin farkinda olmamak)
    veya
    (bkz: sacmaladiginin farkinda olmayan insan)
    #3881540 (Kechi, 28.08.2008 11:09)
  4. (bkz: saçmalamak için çaba sarfetmek)
    #3881570 (glgzli, 28.08.2008 11:14)
  5. eksileri yiyecem ama (bkz: fenerbahceli olmakla gurur duymak). *
    #3881593 (buyuyunce moderator olucam, 28.08.2008 11:19)
  6. körü körüne bağlanılan fikirleri düşünerek değil de soğandan tekrarlamak sırasında dinleyen tarafından tespit edilen insan çeşididir.
    #3881625 (nessaj, 28.08.2008 11:28)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sacmaladiginin farkinda olmayanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacmaladiginin farkinda olmayanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacmaladiginin farkinda olmayanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sacmaladiginin farkinda olmayanlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.