sacma sapan msn ifadeleri 

kapat
  1. msnde kafa yedirten bir durumdur. sürekli yanıp sönen şeylerdir.
    #698273 (semi, 06.10.2006 00:38)
  2. bütün harflerin yanarlı dönerli olduğu konuşmanın bokunun çıkmasına neden olan ve insanı fitil eden şey evet şey. Çocukca işler bunlar...
    #699781 (fatal, 06.10.2006 12:25)
  3. ayıptır söylemesi "ali kirca style" diye bir smiley bile çıkmış.ali kirca'yı son videosundaki 62 den tavsan halinde hareketli yapmışlar çok komik.
    #699792 (goksunv, 06.10.2006 12:28)
  4. :-#

kimseye söyleme gülümsemesi. Ulan ağzında fermuar olan biri nasıl gülümser?
    #701891 (DoRuK, 06.10.2006 20:44)
  5. msnde konuşma sırasında ileti penceresini sirke çeviren suratlardır.
    #2841252 (aglasevgiliyurdumagla, 15.01.2008 14:55)

© 2008 - uludağ sözlük

sacma sapan msn ifadeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sacma sapan msn ifadeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacma sapan msn ifadeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» football manager 2009 » czech national basketball league » wireless nargile » jean claude van damme » serhan acar » ogretmene asik olmak » hiperparatiroidi » bekledikce guzellesen seyler » hiperkinezi » byegm » sibel kekilli » enlarge your penis » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » disko krali » konfuzyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kosullu sevgi » zeynep tokus » tutunacak dalim mi var diye yakinan kadin » vanilla fudge » facebook istihbarata calisiyor iddiasi » le porta » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » gammazlik » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » yeni bir yol gerek » ekstazi » bc slavia prague » sanri » ucgensel terapi » tutunacak son dal