sacli 

kapat
  1. bugün bir kaç arkadaşımdan duyduğum, türban takmayanların takanalra "türbanlı" demesi gibi, türban takanların da takmayanlar için düşündüğü kelimedir "saçlı". yoruma açık bir durumdur, benim açımdan ülkem için üzülmemden başka bir şeye yol açmamıştır. aşağıdaki linkte ise bir gazete yazısında bile bu kelimenin hoş olmayan kullanımını görebilirsiniz.

--spoiler--
    http://www.yenisafak.com....&y=FatmaKBarbarosoglu

--spoiler--
    #2424016 (tenpura, 03.10.2007 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

sacli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sacli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sacli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tugra » yersizoyuncular com » felaket » veronika decides to die » alec baldwin » her headbang yapani haluk levent hayrani sanmak » in bruges » sikerim boyle askin izdirabini » en iyi 200 gitarist » guduk minare mescidi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci