saclari 

kapat
  1. Bilmiyorum ne vardı saçlarında..
    Rüzgar mı delice eserdi,
    Gözlerim mi öyle görürdü yoksa..
    Saçlarının her hali hoşuma giderdi

ozdemir asaf
    #2259362 (demester, 04.09.2007 11:32)
  2. Beni burada arama anne
    Kapıda adımı sorma
    Saçlarına yıldız düşmüş
    Koparma anne
    Ağlama

Kaç zamandır yüzüm tıraşlı
    Gözlerim şafak bekledim
    Uzarken ellerim
    Kulağım kirişte
    Ölümü özledim anne
    Yaşamak isterken delice

nevzat çelik
    #2259512 (mercan, 04.09.2007 11:59)

© 2008 - uludağ sözlük

saclari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saclari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saclari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dimitar ivankov » vakko » asfaltiniz hayirli olsun » esen » rs ne la » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » suleyman demirel » carsi tassak gecmeye de karsi » rate my boobies » kankaya asik olmak » coca cola » guzellik salonu » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » cocukken yapilan salakliklar » studyoda gerginlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seri eksi oy veren ibne » serhat » sevgilinin inatci olmasi » active worlds » sinasi » iktidarsiz jigolo » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » itouch » anadolu rock » fadil vokri » uaral » topraktan yaratildigina inanan angut insan » fikret orman » zekeriya oz » supernatural