saclari kesik haliyle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. erkeklerin kesik kesik bosalmasi
  2. her haliyle sevmek
  3. haliyle ise gitmek
  4. kulkedisini her haliyle sevmek
  5. girilen entrylerin ruh haliyle zit olmasi
  6. normal ruh haliyle yapilamayacak sarkilar
  7. on yil onceki haliyle girilen diyaloglar
  8. ismin e haliyle aktartilan transfer haberleri
  9. entry yi ozlu bir sozun orijinal haliyle bitirmek
  10. kesik

© 2008 - uludağ sözlük

saclari kesik haliyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. saclari kesik haliyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu saclari kesik haliyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agresyon » kazim koyuncu vs ismail turut » 1969 » abreaksiyon » greasemonkey » cogul kisilik » yaran ogrenci isleri diyaloglari » hic bisikleti olmamis insan » angelique buz » schizo » autogynephilia » football manager 2009 » no tanri no cry » ataturk un fenerbahceli olmasi » starfucks » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook ile dalga gecen ezik tipler » ucu bir arada » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » egina » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » erzurum » emekli travesti » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » tanri » arka mahalle » peri masali » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » kar musikileri » cahil » michael paget