sac sakal karismis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kafasi karismis smiley
  2. kafasi karismis yazar
  3. senin kafan karismis
  4. kanima karismis kanin
  5. bi siktir git cay koy aklin karismis
  6. beynine sidik suyu karismis
  7. ben jack in fena halde karismis kafasiyim
  8. coluk cocuga karismis uludag sozluk yazarlari
  9. sakal
  10. at bi sakal

© 2008 - uludağ sözlük

sac sakal karismis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sac sakal karismis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sac sakal karismis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abaza miknatisi » tereyagli bi bucuk iskender » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » rambo » saga donuste yayaya yol ver » baska marketin posetiyle markete giren kisi » kapitalizm » hemfuckirhemsuurlutospaga » sevim basbug » disco inferno » yarim » sozlukteki sabetayistler » 934 tane fake hesabi olan yazar » carriye roxalina » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yakin dogu universitesi tip fakultesi » nightwish » mihrap dagi » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » metin culhaoglu » chronophilia » yagmur altinda opusmek » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » 17 mayis » bim » ispanyolca » dersimin daglari » deb » hypnotic brass ensemble » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi