sac ayagi 

kapat
  1. belli bir amaç etrafında kümelenen ve birbirini tamamlayan kişiler ve kurumlar için kullanılır. hayırlara vesile oldukları pek görülmemiştir.
    (bkz: komedi dans üçlüsü)
    (bkz: milliyetçi cephe)
    #738988 (sersem tavuk, 15.10.2006 03:05)
  2. üç adet ayaktan oluşan, 3pod anlamında kullanabileceğimiz tamlama. ayrılamazlar efendim bu üç ayak. ayrılamazlar demeyelim de ayrılırlarsa yok olurlar diyelim biz ona. aynı kapıya çıkıyor sanırım. çıkmıyor da olabilir.
    #1851401 (olur be, 02.07.2007 02:23)

© 2008 - uludağ sözlük

sac ayagi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sac ayagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sac ayagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» google a vtunnel uzerinden girmek » alti » dostum sana eksi veren bendim az once » cok asigin var diyorlar » hali saha maci ayarlayan insanin yasadigi gerilim » bamya cicegi » cay soyleyim mi » birini son kez gordugunu hissedememek » bir gay i delikanli yapmak » 1941 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci