sabuha 

kapat
  1. ibrahim tatlıses'in seslendirdiği filmi de olan şarkı.
    (jikase, 13.02.2006 14:55)
  2. altinci cadde'nin de coverladigi, daha dogrusu onune gelenin coverladigi ibo eseri!
    (laz pacino, 22.02.2006 12:25)
  3. söylenirken sabuha kısmı uzatıldıkça uzatılır hatta burda esas olan mümkün olduunca uzun olmasıdır.
    (marmusa, 28.08.2006 23:20)
  4. kemal sunalın bir filminde seslendirdiği şarkı. ibrahim tatlıses'ten daha güzel söylemiş rahmetli, yalnız o sabuha kısmını uzatmıyor...
    (sophie, 08.11.2006 23:50)
  5. atinci cadde - sabuha buyrun efenim sözleri..

beni terketme dedim
    birakip gitme dedim...

beni terketme dedim
    birakip gitme dedim
    sabuha çok bekledim,haber bile vermedin

vicdansiz,allahsiz,kitapsiz
    sabuha,sabuha

nerdesin ah nerdesin?
    beni öldüreceksin
    ismini söylemekten
    tükenti son nefesim

sabuha,sabuha

beni terketme dedim
    birakip gitme dedim
    ismini söylemekten
    tükenti son nefesim

sabuha,sabuha
    (ufo goren masum koylu, 02.01.2007 13:14)
  6. 6. cadde sayesinde sevdiğim ve sanıldığı gibi ibrahim tatlıses tarafından değil Urfalı Babi tarafından yazılan şarkı.
    (bi nick bulamadim kendime, 10.07.2007 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

sabuha başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» nail biting » amorti cikan bileti yenisiyle degistirmek » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » turkiye de anayasa gelistirmelerine bir bakis » korsan cd saticisiyla diyaloglar » gay tendance » yaz aylariyla gelen sort atlet corap uclusu » kobe bryant vs lebron james » avm » 21 05 2008 girgir kapagi » geometri » handan inci » kanli dugun » kazim kazim » coco yagi » kizilyara » invinoveritas » rumpelstiltskin » pierced genitalia » alternatif vodafone reklam replikleri » 522 li otobusler » rocco invades poland » vernon sullivan » kucuk harfli mutluluklar » lenin » sozlukculerin last fm sayfalari » demet akalin in sivilcesi » kuyruk sokumu » fb tv » terelelli » fi » besiktas in transfer politikasini elestirmek » 33 kursun » guzel cirkin demeden atlayan adam » akciger kanseri » icini dokememek » pulse » spore » oradan golu var » converse » porselen » moda kokonasi » yaran karma isimleri » hz fetos ve onun allah i abd » terakkiperver cumhuriyet firkasi » emekci kadinlar dernegi » saatli » hic zenci super kahramanin olmamasi » koc holding in vefasizliklari » minibus soforune biss atan teyze a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa