sabri sarioglu nun mahalle berberinde tras olmasi 

kapat
  1. sen ki milyon dolarlar kazan, gs gibi bir kulubte oyna, bütün ülke seni tanısın...

sonra saçlarını ucuza kestirmek için mahalle berberine git. utanmadan bi de amerikan yap de. arkadaşım o saçın hali ne lan. tövbe yarabbim.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 10:25 ~ 15:51)
  2. (bkz: size kırık tarak da traş olmak yakısır sayin abim)
    (mulayim, 08.05.2008 10:34 ~ 10:36)
  3. zamaninda arif erdem'in de yaptigindan suphelendigim olayin tipkisinin aynisi..
    arifin saclari daha kotuydu ama...tavuk gotu gibi
    (amaaslihepiyiydi, 08.05.2008 10:56 ~ 11:49)
  4. (sahne: remzi erkek kuaförü)

sabri: vaaay remzi abi naaberler ya
    berber remzi: (başından savarcasına) iyidir
    sabri: hayırdır abi neyin var
    b.r.: yok bişey...evet nasıl yapıcaz
    s: her zamanki esek trasindan abi işte
    b.r.: olm böyle yapmasan ya çirkin gözüküyo
    s: böyle iyidir boşver
    b.r.: (traş bitmiştir, sakal traşı seansına geçilir, elinde ustura vardır) ya sabri seni milan'a vericeklermiş
    s: (koltuğundan fırlar, sevinçle) neaa? ehehehehe olm voliyi vurdum lan şöhret oluca---abi ustura? boğazımda ne arıyo lan b---? eşhedü enlaaa...ıhhhh...
    b.r.: (kahrolmuştur) haasiktir gitti gül gibi adam ya kafamı sikiyim elde ustura varken söylenicek laf mı bu herif fırladı ustura kaydı hay mınakoyiim ya uff...
    (otep shamaya, 08.05.2008 11:02)
  5. (bkz: galatasaraylı hafız sabri)
    (kratostol, 08.05.2008 11:14)
  6. küçüklüğünden beri traş olduğu berbere gitmesi gibi bir durumsa gayet güzeldir, para bozmamıştır, insan ilişkilerini şöhretle parayla harcamamıştır. tabi doğru mudur sabriye sormak lazım.
    (arude50, 08.05.2008 11:20)
  7. olası fiorentina transferi sonrası sabri'nin homesick olma sebeplerinden biridir. koskoca italya'da nerede mahalle berberi bulacak her yer hair designercı dolu.
    (arjen robben, 08.05.2008 11:32)
  8. berber özel bir şeydir ki sürekli gittiğiniz ahbabınız olan bir berber varsa başka birine traş olmanız çok zordur... netice de berberin elinde makas ve ustura vardır boğaza dayanan. *
    (birdy, 08.05.2008 13:25)
  9. eskiler, erkek adam üç şeyini değiştirmez derlerdi. sabri o kaideyi uyguluyor sanırım.

- berberini,
    - hamamını,
    - lokantasını,
    (sabribey, 08.05.2008 13:57)
  10. 10 mayis 2008 galatasaray g birligi oftas macinda yeniden aklima gelen sorunsal...

milan in falan gelmesi de farkettmemi$ bugun yine tavuk gotu saclariyla kafa bir sag bir sol ko$turup durmu$tur ordan buraya...
    (amaaslihepiyiydi, 10.05.2008 23:51)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hollow man » alkolun bunyede yarattigi etkiye dayanarak » odtu sozluk » universiteye olan ozlem » itiraf com » hurafe » abdullah gul un ilk defa smokin giymesi » sequel » ashram » yer cekiminin faturasini odememek » yataktan kalkip corbaciya gitmek » esra erol la izdivac » servet cetin » cok kastim 29 karakter rumuza » yabanci » rapidshare » oz cimbomlu sezgin » gurel » entry girerken olmek » nescafe 3 u 1 arada » karadeniz bolgesi » becoming insane » alternatif kralice elizabeth kriterleri » tv de ikinci kez » josh holloway in eski sevgilinin yerini almasi » kripteks » cavusbas » turk telekom e fatura » hayal kirikligina ugrayanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa