sabile 

kapat
  1. yıldırım akbulutun bir zamanlar en sevdiği,sürekli istek yaptığı şarkıdır.*

eller ayır sabile
    yollar ayır sabile
    yıllar ayır sabile
    biz ayrılamayız
    #506505 (pislikabidesi, 06.08.2006 22:21 ~ 22:43)
  2. yıldırım akbulut'un zeki müreni ters köşeye yatırdığı şarkıdır.
    #511242 (semi, 08.08.2006 01:25)
  3. efenim hikaye şöyledir. zamanımızın tek başına katıldığı yarışlarda 2. olan uzaktan kumandalı başbakanı. böyle istek teklifi geldiğinde bana sabileyi söyleyin demiş. tabi kimse bilemiyor sabile ne dir diye. uyanıklardan biri siz terennüm edin biz eşlik edelim deyiverince, başlamış söylemeye
    eller ayır sabile
    yollar ayır sabile
    yıllar ayır sabile
    biz ayrılamayız

evet budur.
    #1912081 (karga, 11.07.2007 21:32)
  4. olayda geçen şarkıcı harika avcıdır. sabile aynı zamanda bulgar türklerince kullanılan bir kız ismidir.
    #1912351 (dusunenadam, 11.07.2007 22:06)
  5. bir de şu vardır: (bkz: haykıracak nefesim kalma sabile)
    #2056507 (taharetmuslugu, 02.08.2007 14:27)

© 2008 - uludağ sözlük

sabile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sabile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sabile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milletvekili » gemilerde talim var » triarii » utanmayi unutmak » bilkent universitesi » eskimolar turk mu sorunsali » dertleri zevk edindim » gerdek gecesi diyaloglari » dunya sikine minare gotune » serdar ortac tarzi dans » erol iyibozkurt » hasmir99 » jay cutler » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burak ozcivit » sozlukle ilgisiz istekler » basliklari bir ters bir duz okumak » cunku esegin zikinden dolayi » george mikan » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » buy more » sulfur kokusu » michael j fox » amasra da assagilik tecavuz girisimi » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » dusunce akimi yavaslamasi » gece vakti disarda gezen kiz » poseidon dan kacis