sabanci merkez camii 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. merkez camii
  2. tokyo merkez camii
  3. meltem merkez camii
  4. bagcilar merkez camii
  5. ataevler merkez edebali camii
  6. sirinler koyu merkez camii
  7. minas tirit merkez camii
  8. merkez camii imami micheal jackson
  9. cumhuriyet halk partisi merkez camii
  10. sirin baba nin merkez camii imami olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

sabanci merkez camii başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sabanci merkez camii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sabanci merkez camii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gizemli yazarlari desifre etmek » 934 tane fake hesabi olan yazar » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » gundelik hayat teorileri » ben bilmem keyfim bilir » tuncer oz » krystal summers » borderline » ama o benim dinimden degil » interview » ratio orani » fee fi fo » samsung d880 » cassiopeia » objectophilia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukten kiz kaldirmak » classy goth » basilisk » sener eruygur » buyukluk hezeyani » baslik sikintisi cekmek » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » nazim hikmet e nazim usta demek » amnezi » kendine gomulmek » dersimin daglari » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » bulbul hoca » viski sisesine cay doldurmak » ney calmaya borozan ile baslamak