sabahsabah 

kapat
  1. 4. nesil uuser. * *
    (dolayli zarf tumleci, 11.06.2007 10:12)
  2. sabahsabah yuzumu guldurendir. ho$gelmi$...
    (iktidarsiz tecavuzcu, 11.06.2007 11:03)
  3. çaylaklık süresinin 5 saniye sürdüğünü tahmin ettiğim uuser. dünden beri 135 entry girmiş. "bu ne hız yahu" demekten kendimi alamadım...
    (srny, 12.06.2007 16:17)
  4. özellike takip etmediğim yazar. ama bir yerlerden beni kıllandırıyor hadi hayırlısı. her doldurduğum uktede ikinci entry'i bu sabahsabah yazmış. bakalım olayları nerede noktalıyacağız. tanımam etmem o ayrı. *
    (galapagoslu iguana, 12.06.2007 17:09)
  5. (bkz: sabah sabah seda sayan)
    (justuur, 12.06.2007 17:10)
  6. istatistikler bölümünden, "sözlüğe yeni katılan son 15 eşsiz bünye" başlığına baktığımda karşıma çıkan en dikkat çekici nikli uuser. kendisini nikiyle değil entryleriyle hatırlamak isteriz.
    (beyazyelkenli, 13.06.2007 10:54)
  7. az once kokudan rahatsiz olarak entryi krizine girmis yazar. suan sakinlesmistir. hosgeldin diyenlere hosbulduk der.
    (bkz: tamam tamam sustum)

edit: saygi deger modumuz rica etmis suan "se" ile yazilacagi ama klavyemde s yok!
    (sabahsabah, 17.06.2007 00:45 ~ 23.11.2007 01:39)
  8. bircok subjektif entrysi olan yazar. formati bir daha okumasini tavsiye ederim. ya da biraz daha fazla entry okumasini, neyin nasil olacagini bu sekilde daha iyi kavrayacagina eminim. * *
    (KoPuSh, 24.06.2007 23:28 ~ 07.10.2007 15:56)
  9. son dört beş milyar yılın en kötü sözlük yazarıdır.
    (bkz: otur sıfır)
    (Dasti, 13.11.2007 14:22)
  10. yeri geldiğinde sıkı ayar veren yazardır. takip ediyoruz beğeniyle okuyoruz efendim.
    (kanber, 29.01.2008 15:56)
  11. (bkz: kafa izni) *
    (sabahsabah, 04.03.2008 02:28)
  12. yaklaşık iki ay önce aldığı üç aylık kafa iznini kafasını duvarlara vura vura geçiren 4. nesil yazar. 1 ay sonra hasret sona erecek. bakalım bu süreçte edindiği bilgi, birikimleri ve de en önemlisi üç aylık zman diliminde içinde kalan ukteleri sözlüğe nasıl yansıtacak. merakla bekliyoruz efenim.
    (pencere caminin bugusu, 06.05.2008 15:51)

© 2008 - uludağ sözlük

sabahsabah başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» jordan collier » mayis sikintisi » dunun dikkat ceken entryleri » anibal taksi » el mutadid » multihunter » patronun masasina ucan tekme atarak zam istemek » spore » hal ve gidis » tartuf bey » zilgit » lebron yigit » esortman » laik oldugunu ispatlayamayan herkes irticacidir » aramaya usenmek » yerli erotik dizi ismi onerileri » e okul » franky facer » koma provalari » kendine kulup bul » var misin yok musun nursel » pamuk yagi » yasaklar » gey » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » tarsus park » bertus aafjes » wings of god » advers etkiler » ilgi mesaji » mus corap » the godfather » alex turner » yan urun » sen soyle hayat » future perfect tense » abbadiler » carpisma » bilgisayar basinda zikir cekmek » san antonio spurs » zeka urunu basliklar » mustafa ekmekci » rock in kralicesi » apis arasi kokusu » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » pkk nin silahli mucadelesi kurtlere zarar veriyor » seovinin gelecegi » kumru » seri eksi oy veren orospu cocugu » aslantepe nin bitmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa