sabahlarin sultani seda sayan 

kapat
  1. beni intiharın eşiğine getiren program.. başlığı açmamın sebebi psikolojik olarak bu ve bunun türevi şeklindeki programlardan bıkmam usanmam ve sözlükte nabız yoklemek istememdir. bu konuyla ilgili başlıklara baktım ama benim vermek istediğim duyguyu vermiyo hiç bir başlık.. öncelikle izlemek zorunda olmadıgımı biliyorum bunu söylemem lazım; ancak hasta olmam beni eve hapsetti ve mecburen izlemek zorunda kalıyorum.. anlamadığım bi kaç tane soruyu sizinle paylaşmak istiyorum cevabını bulabilir miyiz diye merak ediyorum ??? bu programlara katılanlar ciddi anlamda fayda görüyolar mı veya gerçekten problemleri var mı yoksa şov dünyasının gerektirdikleriri mi yapıyolar ??? bu programlara katılan* bazen söz alarak konuşan erkeklerin işleri güçleri çoluk çocuğu yok mu ve bence en önemlisi mahallelerine gittiklerinde bunları rencide edecek arkadaş çevresi yok mu*,bu ne aymazlık ne yüzsüzlük onlar konuşurken ben utançtan yerin dibine giriyorum walla..

gecen izlediğim programda kadının teki kocası tarafından altıncı kattan aşağı atılmış ve ölmemiş; ayrıca kocası eve başka kadınlar getirtip kendi karısına servis yaptırtıyomuş oynatıyomuş... kadın bunları utanmadan hiç yüksünmeden canlı yayında anlatıyo kocası ayrı bi yüzsüzlük örneği göstererek pişkin pişkin kendini savunuyor !!!

asıl meseleye gelmek istiyorum; türk milleti olarak öncelerde kendi evimizde olan tatsızlıkları dışa yansıtmaz, (bkz: kol kırılır yen içinde kalır) mantığıyla aile içi tartışmaları aile büyüklerine bile söylemeden halletmek için çırpınırdık.. ama şimdi görüyoruz ki tatsızlık yaşayan taraflardan birinin haberi bile olmadan,sabah açıyo televizyonu karısı canlı yayında; aramızda halledebiliriz bile diyemeden türkiye onlar hakkında fikir sahibi oluyo hiç tanımadığı hanımlar aileleri evlilikleri hakkında yorum yapıyor durumuna geliyorlar.. acaba diyorum bu tip programlar gerçekten fayda sağlıyo mu işe yarıyo mu; yoksa biz oturduğumuz yerden sallayıp sadece eleştiri mi getiriyoruz !!
    (kamyon, 11.01.2008 13:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hotline » benicio del toro » kocaklama » what the bleep do we know » kamusal alan » nutella yiyecegime essegin bokunu yerim daha iyi » sucu baskasina atmak » moa » besiktas in transfer politikasi » matruska » tarihte ilk golu yiyen kalecinin soyledikleri » kutsal damacana » oh bebek » corlu nun tarihi eserleri » pinkberry » afrika daki geometrik sekilli ulkeler » mike d antoni » che guevara » urla nin tarihi eserleri » kaunos kenti » severek ayrilmak » adlari bilinmeyen mukemmel filmler » server durumu » sabri sarioglu » ferhan sayliman » makarnali pilav » hz muhammed doneminde kadinlarin daha ozgur olmasi » naim suleymanoglu nun alnina dusen saclari » paranin getirdigi huzursuzluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa