sabahin korunu ceyrek gece 

kapat
  1. * sabaha kadar içen bünyenin alkolün etkisiyle zamanı tanımlama şekli.
    #3636610 (tu kaka bana, 08.07.2008 13:29)
  2. tam olarak benim kalktığım 06:15 saatidir, kargalarla kahvaltı yaparsınız. (bkz: anladın sen onu)
    #3636631 (buyuyunce moderator olucam, 08.07.2008 13:34)

© 2008 - uludağ sözlük

sabahin korunu ceyrek gece başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sabahin korunu ceyrek gece ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sabahin korunu ceyrek gece nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erketede bekleyen saz ekibi » laz muzigi » cocukken garip buyudukce oturan isimler » servet cetin » almanca » asimo » beyaz melek » acik anksiyete » physiologic autogynephilia » cezayir in kurulusu » turkiye devrimci genclik federasyonu » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » host ulan deyyus » silent running » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » transseksuel guzellik yarismasi » salla gitsin baby » bir derdim var yasanmisliklari » dunya sikine minare gotune » passage to the reaper » scurtel » avt » ceza mahkemesi » koyuncular » vucut gelistirme » vedad ibisevic » hasmir99 » favori filmi recep ivedik olan insan » yabancica » galatasaray ve besiktas kardesligi