sabaha karsi 

kapat
  1. Kimseler anlamadı küstüğünü
    kuşkonmaz dallarının
    sergende kitaplar gülüyordu
    saksıda çiçekler bir de
    içimin sokaklarında
    dağ göçüren bir fırtına
    dinmedi gece süresince

Perdelerin kıvrımlarında
    densiz kahkahaları
    göz izleri kaldı duvarlarda
    döktüm küllükteki
    ruj lekeli izmaritleri
    odama doldu hava
    açtığım pencereden
    dayadım alnımı serin rüzgara
    arabalar geçiyordu
    Mamak Köprüsü'nden

Sabaha birikiyordu sesler
    bir yıldız kaydı içimde
    seni düşündüm
    barıştım içimdeki benle
    çok şükür
    misafirler gittiler.
    * *
    #1253733 (fatal, 03.02.2007 20:58)
  2. bir ucnoktabir albümü.

ahanda tracklist;
    1- degismem
    2- olmeden unlu olsam
    3- film
    4- bahce*
    5- dediler ki
    6- iki mutsuz
    7- obur gun
    8- hirsiz
    9- tunel
    10- hkb
    #1704345 (gofs, 30.05.2007 15:19)
  3. çarşı sabaha karşı...
    #1704361 (qb1903, 30.05.2007 15:24)
  4. -fransız ihtilali neye karşı çıkmıştır?
    -sabaha karşı.
    #1704388 (KeviN, 30.05.2007 15:32)
  5. melis danişmend'ciğimizin şükela ötesi sesi ve malt'ın kensi adını taşıyan ilk albüm'ündeki büyüük başarılarından sonra daha bir sevdiğimiz diğer grup elemanları harikalar.ama açıkçası 3 gündür sabah akşam ha sevdim ha sevicem diye dinliyor olsam da albümü,albüm pek beklentilerimi karşılamadı.ama bir ''bahçe'' olsun,bir ''iki mutsuz'' olsun,sonraacığımaaa bir ''ölmeden ünlü olsam'' olsun dilden düşmeyen şarkılar.ilk dinlemede yakalıyor dinleyen kişi.

dediler ki çok popüler olduğunda melis ablamız albümümüzdeki şarkılar da bu ayarda olacak demişti ama şahsen ben o ayarı tutturamadım.hele çıkış parçası değişmem çok itici geldi bana.dinledikçe sevmeyi umuyor,yine de bulun,dinleyin diyorum.sonuçta güzide bir rock grubumuz.bu arada ''malt''ın albümünü de araya sıkıştıralım,şüphesiz yılın en iyi albümlerinden biri.
    #1738223 (yarim, 07.06.2007 21:57)
  6. içimdeki bu gereksiz gariplikten arınmış ve mutlu olmayı becerebilecek biri olarak uyanmak isterim yeni bir güne..oysa başkalarına göre hayattaki en mutlu insanlardan biri olmam gerek bu günlerde...ama herşeyi bilmiyorlar...hiçbir şey gerektiği gibi olmuyor zaten..hayatı bir anlık da olsa tozpembe görebilenler varsa ne mutlu onlara..ben bu özelliğimi tamamen yitirmişim bunu farkediyorum bu ara...
    #1876172 (Krus, 07.07.2007 04:36)
  7. sabaha yakin görülen düşlerde
    bilinci körelten
    bir karabasan yogunlugu
    biraz da acı vardır

güneşin altında kararan şeyden korkun derim ben
    kül altında yanan kordan
    ve isik ,uzun bir karanlığın ardından gelirse eğer
    anlamını bulur * *
    #3284654 (yosun, 18.04.2008 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sabaha karsi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sabaha karsi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sabaha karsi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» goster » bizi bozar » vivienne westwood » murtazanur kahramanmarasoglu » foo fighters » ankara teknik universitesi » ofkeli kalabalik dublajinda sinsice kufur etmek » metal gear awesome » turklerin dunyaya kazandirdiklari » eve gelen tamirciye olmayacak gibiyse diyen insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci