sabah sabah ise mi gidilir 

kapat
  1. sabah uyandıktan hemen sonra, cisini yaparken her çalışan insan kişisinin kendine mırıldandığı, günün iğrenç başlamasına, demotive olunmasına neden olan söz öbeği.
    #479112 (zLya, 31.07.2006 01:32 ~ 01:35)
  2. sabahları sevgiliden daha çok anılan söz
    #481511 (samaryum, 31.07.2006 19:15)
  3. (bkz: sabah sabah okula mı gidilir)
    #481524 (noway, 31.07.2006 19:19)
  4. kısa süreli bir hezeyan dönemidir. daha sonraki aşamada sabah robot gibi kalkılır, yüze su çarpılıp çabucak giyinip ifadesiz bir suratla evden çıkılır. evet, kapitalizm yeni bir birey daha kazanmıştır, afiyet olsun.
    #618826 (steve, 09.09.2006 03:03)
  5. serzenişte bulunan insanın sabah sabah, akşam akşam, gece gece diye ikilemelerle süslediği şikayet cümlesine örnektir.
    #618827 (scarlet, 09.09.2006 03:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sabah sabah ise mi gidilir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sabah sabah ise mi gidilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sabah sabah ise mi gidilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edit plus » cok kastim 29 karakter rumuza » birini son kez gordugunu hissedememek » sibel can » fakirin mali zenginin kicini yorarmis » isik universitesi » cobanin aysun kayaci ya cevabi » umbertobaggio » arkadas kalmayi denemek » basortululere atilan laflar ve edilen hakaretler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci