sabah ola hayrola 

kapat
  1. "Sabah olsun, o vakte kadar iş belki düzelir" anlamında kullanılan bir söz..*
    #693674 (intensivecare, 05.10.2006 00:28)
  2. özellikle geceleri uğraşılması güç bir konuda sıkıldım demek yerine söylenen cümledir. meali "bugünlük bu kadar yeter artık geri kalanına sabah bakarız"dır. ayrıca yeni sabahtan yeni şeyler beklemenin umudu vardır bu cümle içerisinde.

(bkz: oğlum yarın final var ben hiç çalışmadım)
    (bkz: sabah ola hayrola)
    #1746895 (nbonoscka, 10.06.2007 00:19 ~ 22.09.2007 12:35)

© 2008 - uludağ sözlük

sabah ola hayrola başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sabah ola hayrola ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sabah ola hayrola nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ali turca » ilk maymunlarin insandan geldigi gercegi » unfaithful » israilogullari nin sol frame i isgali » kaleci sacli adam » skinny dipping » tuncay guney » bab i ali baskini » seri eksi oy veren ibne bana takti » hasan celal guzel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci