sabah kusagi kahramanlari 

kapat
  1. Boş olan,boş oldukları kadarda embesil olan kahraman türüdürler.Bu insanlar işi gücü olmayıp veya işi gücü olupda siktiredip,nasıl birine bok atarımda dayak yerim diye düşünen bir kitledir.Yapcak daha düzgün işleri olmayıp kim kimle sevişmiş,kim kimi öldürmüş bunun peşinde koşarlar.
    Reyting dalgası uğruna buna göz yuman ve sırf bunlar kavga etsin diye bu sabah kusağı kahramanlarına para veren bir grup yöneticide ülkeyi tımarhaneye dönüştürmek istemektedir.
    Artık ben ahu tuğba'yı,tülin'i,caner'i,selmayı vb. bu kahramanları ve seviyesiz cahil sabah program konuklarını görmekten bıktım.Bıkmayan varsa söylesin ben haksız çıkayım....
    #371480 (the godfather, 24.06.2006 17:06)
  2. bbg,ben evleniyorum vb. evlerinden çıkma bu kahramanların yanı sıra bi de bunları eleştiren kahramanlar vardırki: kahraman türk insanları..
    (bkz: aliye)
    (bkz: babaanne)
    (bkz: ayla taşlıdere)
    #376287 (rsbrnch, 26.06.2006 18:42 ~ 28.06.2006 03:23)
  3. abaza kalmışları evlendirme, dedikodu, kadının tüyü erkeğin kılı programları...kavga konusu bulamayıp üç yıl önceki olayları gündeme getiren sunucular...aynı zamanda farklı kanallardaki canlı yayınlarında birbirleriyle tartışan sunucular da bulunur...
    #376358 (pencaplı yesil panter, 26.06.2006 19:07 ~ 19:14)

© 2008 - uludağ sözlük

sabah kusagi kahramanlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sabah kusagi kahramanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sabah kusagi kahramanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliyi sol frame getirmek » black tooth » yagmur » nejat eslen » isin karaca » mistik sanrilar » aydogan babaoglu » favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » munchausen sendromu » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » nerede kalmistik » when a blind man cries » uludag sozluk hakkinda ne dediler » discovery channel in marmaray belgeseli » eritrofobi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » carry on wayward son » istemedigi halde netten cikmayan insan » treewalk » kannabinohid » amacsiz kalmak » spatyum » ahmet necdet sezer » ayak sagligi » perde ani » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » seninki kac santim » girit » delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » tivordiyznak