sabah in bugun gazetesi ne reklam vermesi 

kapat
  1. saçma sapan bir durumdur ama doğrudur. bilindiği gibi bir tanesi * iktidarın doğrudan yayın organıdır, iktidara yakındır falan demiyorum, doğrudan. diğeri ise zaten daha düne kadar hükümetin elindeydi, şimdi de akp'nin * eline geçti *.

sabah gazetesi bugün'e reklam veriyor yarım sayfa, kupon kampanyasıyla ilgili. * sağ cepten alıp sol cebe para aktarmaca. eyvallah.
    #2850325 (beyazyelkenli, 17.01.2008 03:25)
  2. (bkz: bu sabah yagmur var istanbul da) *
    #2850330 (revolter00, 17.01.2008 03:27)
  3. + bana o sabah i uzatsana oradan..
    - hangi sabahi?
    + bu sabah'i!
    - yok artik black sabbath!
    #2850334 (revolter00, 17.01.2008 03:29)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sabah in bugun gazetesi ne reklam vermesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sabah in bugun gazetesi ne reklam vermesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sabah in bugun gazetesi ne reklam vermesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sabah in bugun gazetesi ne reklam vermesi. Copyrights of the articles are belong to their authors.